Ponudba

 
 
Za vse, ki radi uživate v dobri hrani in prijetnem ambientu, se v sklopu Hotela Špica Laško nahaja restavracija s pestro kulinarično ponudbo. Seveda ne manjkajo naše odlične pizze iz krušne peči, prav tako pa smo z domačimi sladicami poskrbeli za sladokusce. Svoje brbončice lahko razvajate v notranji restavraciji ali pa na terasi restavracije.
V sklopu Hotela Špica Laško so tri parkirišča, parkiranje za naše goste je brezplačno. Za hotelom se nahaja parkirišče varovano z zapornico in je namenjeno gostom hotela.  Parkirišče, ki se nahaja pred hotelom pa je namenjeno gostom restavracije in pizzerije. V naše prostore vabimo tudi motoriste, kateri bodo lahko imeli svojega jeklenega konjička ves čas na očeh, saj je prostor pred restavracijo namenjen parkirnim mestom za motorje.

 

Bivanje v Hotelu Špica Laško vam nudi neposreden dostop do sproščanja v bazenih ter  wellnesu Thermane Laško in Rimskih Termah. Hotel Špica Laško je tudi odlično izhodišče za druge aktivnosti, ki vam jih ponujamo v Laškem; od kolesarjenja, pohodništva, ribolova in rekreacije tako za posameznike kot tudi športnike. Zato bomo poskrbeli za bogat, uravnotežen zajtrk, ki bo na voljo hotelskim gostom in tudi dnevnim obiskovalcem Hotela Špica Laško.
Hotel Špica Laško - kulinarična ponudba za hotelske goste
 
 
 
 
Če se odločite, da
boste Laško in okolico raziskovali s kolesom, vam z veseljem sporočamo, da bo v
hotelu za vaše kolo varno poskrbljeno.
 
Hotel Špica Laško ima v
svoji ponudbi tudi prostor za zaključene družbe in konferenčni prostor.