Športniki in ljubitelji športa

Hotel Špica Laško se nahaja v križišču pred mostom ob vstopu v staro mestno jedro mesta Laško, v neposredni bližini so vam na voljo igrišča in objekti za športno strelstvo, tenis in nogomet ter dvorana Tri Lilije, ki jo po dogovoru lahko koristite za športne priprave in trening za sledeče športe:

  • košarka
  • futsal (dvoranski nogomet)
  • rokomet
  • odbojka
  • namizni tenis

Prav tako se lahko dogovorite tudi za trening na nogometnem igrišču v bližnji Rečici pri Laškem. Prostori za kondicijski trening so vam na voljo v lokalnih  fitnes centrih, za sprostitev po napornem treningu pa se lahko sprostite v prostorih wellness centra Thermana Laško.

Športnikom v Hotelu Špica Laško je omogočena tudi možnost storitev prilagojenega programa, ki vključuje posebne nastanitvene ugodnosti in meni, ki se ga sestavi na podlagi medsebojnega dogovora ob rezervaciji.

Poleg možnosti za športne priprave, ki vam jih ponuja mesto Laško, pa je mogoča tudi povezava z mestom Celje, ki je od Hotela Špica Laško oddaljeno le dobrih 10 km. Do Celja lahko koristite cestno povezavo ali vlak, na katerega vstopite v neposredni bližini Hotela Špica Laško.

Knežje
mesto Celje, vam ponuja tudi večje število športnih objektov, ki jih lahko
koristite za trening ali ogled športnih prireditev:

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Špica poletje-nagrajenka ga. Gazvoda