Destination

Laško is a tourist city.

Mesto Laško s svojo bogato športno zgodovino se vedno bolj uveljavlja tudi kot zanimiva rekreativna destinacija. Bivanje v našem hotelu vam ne omogoča le neposrednega dostopa do sproščanja v bazenih in v wellness centru, temveč tudi odlično izhodišče za druge aktivnosti, ki vam jih ponujamo v Laškem.

Če želite vaš oddih preživeti aktivno se lahko odločate med več možnostmi, nekatere izmed njih so: pohodništvo, kolesarjenje, fitnes, tenis in ribolov.

V povezavi z mestom Celje, je bil realiziran projekt urejenih in dobro označenih kolesarskih poti, ki se kot pajkova mreža razpredajo v okolici Laškega. Kolesarske poti so namenjene tako najmlajšim kot tudi bolj zahtevnim kolesarjem.

V primeru, da ste svoje kolo pozabili ali pustili doma, vam je v Laškem omogočena izposoja koles ali  koles z električnim motorjem, tako da to vsekakor ni izgovor in se lahko podate novim dogodivščinam naproti.

Za vse športne navdušence, ki pridno skrbite, da ste vedno v top formi pa bo všeč možnost, da lahko to storite v enem izmed lokalnih fitnes centrov nedaleč stran od Hotela Špica.

Hotel Špica Laško - kolesarske poti za vso družino